Jazzdance

Can you jazz it up a little?

Jazzdance, ook jazzballet genoemd, is een vrije manier van dansen die qua structuur lijkt op klassiek ballet, maar is gebaseerd op populaire muziek zoals jazz, rock en Hip Hop. Ook wordt er gebruikgemaakt van elementen van de klassieke ballettechniek.

Jazzdance leent uit verschillende stijlen, technieken en toepassingen. Het mengt bewegingselementen uit andere danstechnieken en stijlen tot een geheel eigen vorm. Deze elementen worden in de danstraining en choreografie gecombineerd met de kenmerkende authentieke jazzelementen.

Recreatiegroepen

Voor iedereen die gewoon wil dansen maar niet aan wedstrijden wil meedoen, heeft onze stichting jazzdance lessen in alle leeftijdscategorieën. Leuke groepen van alle niveaus en leeftijden waarin plezier in dansen voorop staat. Ons oudste lid is 74 jaar!

Iedereen begint bij Dansvereniging Delft in een recreatiegroep. Natuurlijk kun je later proberen om bij een selectiegroep van Dancin' Delft te komen. Deze selectiegroepen dansen zelfs op Nederlands topniveau!

Je hebt hoe dan ook ieder jaar de kans om te laten zien wat je allemaal geleerd hebt aan je ouders, maar ook aan andere familieleden zoals opa's, oma's, ooms en tantes etc. De stichting Friends 4 Dance organiseert namelijk ieder jaar een spetterende eindshow!

Proefles

Wil je zien hoe het er in de lessen aan toe gaat? Doe gewoon een keertje meer. Vraag dan een proefles aan op onze frontpagina (https://www.dancin-delft.nl/)

Alle lessen en lestijden kun je vinden in ons lesrooster.