Wie zijn wij?

De vereniging waar dansen centraal staat!

Binnen de Stichting is de vereniging aangesloten die de danssport in Delft een zodanige vorm geven, dat iedereen plezier heeft om op muziek te bewegen.

Om dat te bereiken zijn in 2006 begonnen met Dancin’ Delft. Met veel plezier en enthousiasme in wat wij doen en in wat wij geloven, zijn we inmiddels uitgegroeid naar een club die landelijk op wedstrijdniveau behoorlijk presteert. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van deze vereniging.

Als je uitsluitend voor plezier of voor verbetering van je lichamelijke conditie wilt dansen, dan wordt je lid van Dansvereniging Delft. Een jonge ambitieuze vereniging die door de samenwerking met andere verenigingen in de Stichting ook de wedstrijdsport binnen haar bereik heeft.

Professioneel geschoolde docenten verzorgen lessen op het gebied van jazz, hip hop, streetdance en moderne dans. Ook verzorgen zij speciale Mini Dance (kleuterdanslessen vanaf 3 jaar), gehandicaptendanslessen oftewel onze Special Dance groep en jazzconditie voor de wat oudere dames. Ieder niveau is dus welkom!

Wil je zien of jij het ook leuk vindt bij ons?  

Kom dan eens langs voor een proefles en beleef zelf wat het allemaal inhoudt! Een proefles kun je aanvragen via de button op onze homepagina. (https://www.dancin-delft.nl/)