Dancin’ Delft ging internationaal!

Afgelopen weekend, van 9 t/m 11 september is Dancin’ Delft op kamp geweest. Na twee jaar Corona uitstel was het eindelijk zo ver! 50 deelneemsters en 11 begeleiders gingen per bus naar Belgie, in het bosrijke gebied van Kasterlee ligt de kamplocatie De Hoge Rielen. De start begon regenachtig en op de locatie was het al behoorlijk donker.

Na uitladen van de bus kon het feest beginnen, teams werden ingedeeld en begonnen de spellen. Uiteindelijk zou nou drie dagen kamp 1 team moeten winnen (team 3!)

De eerste nacht verliep zoals een kamp moet verlopen, veel muziek, dans en vooral lol met elkaar hebben, uiteindelijk ......slapen.

De andere ochtend weer op tijd op, in pyama ochtend dans, uiteraard als dansvereniging ging dat met de nodige muzikale ondersteuning en begeleiding van trainster Desteney de Bruin.

De zaterdag verliep met  binnen en buiten activiteiten, Rokvoetbal, vliegend tapijt, broeklopen, na de activiteiten was het tijd voor de Bonte avond wat eindigde in een feestje. De hekkensluiter van de Zaterdag was...een spooktocht in het donkere bos. Met gegil en veel gelach kwamen alle deelnemers enthousiast terug! sommige hadden dit nog nooit gedaan maar waren super enthousiast, best eng maar de spoken waren verslagen!

Zondag was er nog Mastermind, een spel waar de code gekraakt moest worden. alles opruimen, inpakken een laatste lunch en dan de groepsfoto! Om 3 uur reden we weer terug naar huis, in de bus een en al stilte, moe maar voldaan......nog ene laatste feestje bij het stoppen van de bus toen we weer thuis waren. Alle papa's en mama's namen hun kind weer mee. Moe, maar met veel plezier kunnen en de deelnemers en de begeleiding terugkijken op een geslaagd kamp.

Volgend jaar .......dan gaan we weer!