Fysiotherapeut binnen de vereniging

We zijn blij als bestuur om te kunnen melden dat de vereniging een eigen fysiotherapeut heeft waar onze leden bij terecht kunnen als ze een blessure hebben opgelopen tijdens het dansen.

Christian gaat zelfs een inloopspreekuur houden voor onze leden. Lees hieronder maar het stukje waarin hij zichzelf voorstelt.

Hallo dansers en danseressen van Dansvereniging Delft!

Ik ben blij en voel me vereerd met het feit dat ik mezelf de fysiotherapeut van Dansvereniging Delft mag noemen. Bedankt voor deze kans en ik kijk uit om met jullie aan de slag te gaan. Ik denk dat ik jullie goed kan ondersteunen om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen dansen. Dat is toch het liefste wat jullie doen! In het recente verleden heb ik een aantal van jullie na een succesvolle samenwerking weer zonder klachten aan het dansen gekregen. Vandaar ook dit initiatief!

Even voorstellen

Ik ben Christian van Dam, nu 14 jaar fysiotherapeut en heb sinds november 2019 een eigen praktijk. Ik woon in Delft, gelukkig getrouwd en heb 2 prachtige kinderen.

Fysiotherapie

Mijn sterkte punten zijn mensen hun biomechanica te verbeteren en mensen daardoor in hun kracht te laten bewegen. Ik werk o.a. via de principes van Functional Patterns.

Zie voor resultaten; www.christianvandamfysiotherapie.nl/Resultaten

Praktische informatie / gratis inloop uur

Iedereen die lid is van Dansvereniging Delft mag vrijblijvend gebruik maken van het gratis inloopuurtje bij mij op de praktijk (Bieslandsepad 12).

Dit gratis inloopuurtje is elke vrijdag van 16:30 uur tot 17:30 uur. Meld je van te voren aan via whatsapp of bel op 0614117180 zodat ik een planning kan maken en iedereen in dat uur de aandacht kan geven die iedereen verdient. Ook telefonisch advies is mogelijk. 

Als er verdere behandeling nodig is maken we een vervolg afspraak en gaan we er samen mee aan de slag! Tot snel!

sportieve groeten,

Christian van Dam