Danielle Houtkamp

Danielle danst al vanaf haar 6e jaar. Toen zij gevraagd werd om zelf les te gaan geven, hoefde zij hier dan ook niet lang over na te denken. Inmiddels geeft Danielle al 22 jaar les aan diverse groepen. Zij traint verschillende recreatiegroepen, zoals bijvoorbeeld de Minidance. Maar ook 15 plussers zijn van harte welkom.

Ook staat Danielle al jaren met veel plezier en enthousiasme voor de Special Dance, een dansgroep voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. 

De B19 jaar, een selectie vol getalenteerde dansers, traint Danielle ook elke week vol passie. Dit is af en toe een hele uitdaging maar die gaat zij zeker niet uit de weg. Sommigen van hen traint zij al van jongs af aan. Haar band met haar leden en ook de vereniging is dan ook heel sterk.

Danielle is een sociale, enthousiast, gedreven  maar drukke bezige DD bij, die vindt dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen dansen, ieder op zijn/haar eigen manier. Al heel veel jaar haalt zij haar voldoening uit de enthousiasme en plezier van haar leerlingen. Zij wil graag haar passie voor dansen/bewegen op muziek doorgeven aan haar groepen en vindt het belangrijk dat iedereen mag zijn zoals hij/zij is. Iedereen danst op zijn/haar eigen manier. Ook vindt zij het belangrijk dat de groep een “team” vormt. Dansen doe je namelijk met elkaar!

Samen met met de showcommissie zorgt zij elk jaar weer voor een theater spektakel!