Emelia Hoogkamer-Hiele

Emelia is een energieke, geduldige en betrouwbare lerares. Zij verzorgt voor Dancin’ Delft de lessen Jazzconditie voor dames vanaf 45 jaar en is ze verantwoordelijk voor de wedstrijdgroep t/m 13 jaar. Emelia heeft de dansopleiding Vereningsleidster Jazzdans afgerond.

Ze haalt zelf veel plezier uit de lessen met de dames en vindt het daarnaast enorm leuk om de kinderen die ambitieus en enthousiast zijn, verder te helpen en nog meer bij te leren.

In de eerste plaats wil zij in haar lessen plezier meegeven aan haar groepen en dat iedereen geniet van het dansen met elkaar. Daarnaast probeert ze (voornamelijk de kinderen) natuurlijk het een en ander bij te leren, zodat ze zich verder in hun dansvaardigheden kunnen ontwikkelen.

In de dames conditiegroep staat gezelligheid hoog in het vaandel en wordt er in een uur lekker gewerkt aan oefeningen die goed zijn voor conditie, lenigheid en rekken en verstevigen van de nodige spieren. Het maakt niet uit of je problemen hebt met rug of andere lichaamsdelen, er wordt daar altijd rekening mee gehouden en op gelet. Dit alles op lekkere eigentijdse muziek.