Wendley de La Paz

Hallo allemaal,

Ik ben Wendley en de Hiphop-docent bij Dancin' Delft. Al ruim 12 jaar geef ik dansles in de stijlen hiphop, streetdance, breakdance en afro. Dit alles bij elkaar kan je ook wel urbandance noemen. Urban is een term die in de architectuur wordt gebruikt om een buitengebied te ontwikkelen. Sinds de jaren 80 wordt het gebruikt om muziek- en cultuurstromingen aan te duiden die verband houden met hiphop, rap en moderne r&b. Sinds 2019 geef ik ook Zumbalessen. Een pittige workout waarbij vrolijke muziek en swingende dansmoves samenkomen.

Zelf kom ik van Curaçao en daar ben ik opgegroeid met de caribische dansstijlen als salsa, bachata, soca, dancehall e.d. Dansen zit in mijn bloed en het is daarom ook geen verrassing dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt. Dansles geven zie ik echter niet als werk, want ook voor mij is het een prettige uitlaatklep. Muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven en daarom houd ik van verschillende soorten muziekgenres. Muziek pakt mij niet alleen als er een goede beat en melodie aanwezig is, maar vooral ook als er een goed verhaal gedeeld wordt. De samenstelling van een goede beat, melodie en een goed verhaal maakt het voor mij interessant om een chorografie te bedenken. Muziek is emotie en voor elke emotie is er een passende muziekgenre.

Ik nodig je daarom graag uit om eens mee te komen dansen. Verbeter, creer of ontdek je eigen talenten en ontdek hoe leuk dansen is, want dat is het. Voor iedereen. Jong en Oud.